25 maart 2020

Hoe gaat het met je?

Veel van onze klanten lukt het gelukkig om vanuit huis hun zaken draaiend te houden. Andere klanten van Jung zijn weer erg gebonden aan hun fysieke plek en lopen daardoor tegen grotere obstakels aan. Wat ons bindt, is dat we plannen maken voor nu en voor de periode hierna.

Bij Jung zetten we alles op alles om je zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Veel Jung-collega’s doen hun werk nu vanuit huis. En dat gaat eigenlijk best goed. We leren bij, hebben veel contact en zijn onverminderd creatief. Maar we missen elkaar natuurlijk, en we denken aan jullie, onze klanten, vrienden en relaties. Want we beseffen maar al te goed dat de coronacrisis ieder van ons op verschillende manieren raakt.

Natuurlijk blijven we — ondanks het tumult om ons heen — geloven in de magie van goede communicatie. En omdat iedereen op afstand van elkaar moet werken is goede communicatie meer dan ooit cruciaal. Hoe hou je medewerkers aangesloten? Hoe hou je klanten en relaties verbonden met je thema of merk? Wij hebben hier ideeën en oplossingen voor. Uiteraard begrijpen we dat dit misschien niet het moment is om hierover na te denken. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Het is crisis, en dat vraagt om een nieuwe mindset.

Dus: hoe kunnen we je helpen?

Bel ons gerust, of laat het weten in een mailtje. Fijn als we elkaar over een tijdje weer in het echt kunnen zien!