11 november 2022

Kantoor te huur

Jung zoekt nieuwe kantoorgenoten

Na ruim tien jaar verhuist onze partner FBI vanuit ons kantoor naar een eigen kantoor. Ze groeiden uit hun jasje, maar gaan gelukkig niet ver; hun nieuwe kantoor komt bij ons om de hoek.

Met het vertrek van FBI komt er ruimte vrij op onze vloer. Dus verwelkomen we graag een nieuwe huurder. Een energieke huurder, liefst met expertise die de onze aanvult. Maar iets heel anders is uiteraard ook welkom. We bieden namelijk niet alleen fysieke ruimte, maar ook ruimte om elkaar te inspireren en helpen.

Per 15 december is de ruimte van 48 m2 te huur, voor een maandbedrag van 1.150 euro (excl. gedeelde kosten). Het kantoor is een aparte ruimte, die grenst aan de Jung-vloer van 330 m2, met een zonnig dakterras van 200 m2. We delen daarnaast een luxe vergaderkeuken en -ruimte, een stilteruimte en de toiletgroepen. Het kantoor is voorzien van airco, internet (bekabeld/wifi) en een alarmsysteem. Desgewenst leveren wij het kantoor gemeubileerd op. En goed om te weten: bij ons pand is altijd (en gratis) parkeerruimte.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via 023 551 54 48 of team@burojung.nl. We vertellen je er graag meer over.