4 februari 2022

ESG reporting

Klimaatleiderschap Schoeller Allibert komt tot leven

Op 1 februari 2022 verscheen het eerste sustainability (ESG) report van Schoeller Allibert. En daar zijn we meer dan trots op! Enerzijds omdat we deze opdrachtgever – fabrikant van plastic kratten – waarderen om zijn klimaatleiderschap. Anderzijds omdat we voor deze publicatie intensief samenwerkten met experts van KPMG Sustainability en de mensen van Schoeller Allibert, waaronder de driving force van dit ambitieuze project: global sustainability director Britta Wyss Bisang.

Natuurlijk zijn we ook blij met de publicatie zelf dat de decarbonisatiestrategie van Schoeller Allibert uiteenzet en onderbouwt. Met vooruitziende blik werkt Schoeller Allibert zo aan haar concurrentiepositie, betrokkenheid van medewerkers, en haar bijdrage aan een duurzamere wereld. Met het nieuwe document is er een gedegen fundament voor komende ESG-jaarverslagen, die gaan passen bij de nieuwe EU-regels rond klimaatrapportages.

Oh, ja! Meer weten over sustainability reporting? Een belletje is zo gedaan, mailen ook. En de moeite waard, want goede ESG-reporting gaat niet over één nacht ijs.