2 maart 2020

LifeFit beter gepositioneerd

De grootste particuliere sportschool van onze regio weet prima op te boksen tegen de Basic Fits van deze wereld. Toch was vanaf de website niet meteen duidelijk dat je hier jezelf kunt zijn én de allerbeste begeleiding krijgt. Met een nieuwe beeldtaal en een veel vriendelijker opzet raakt de nieuwe website nu ook de emotie. De flow van de site sluit bovendien beter aan op hun nieuwe manier van ledenwerving, waarbij hun Profilos-systeem een centrale rol speelt.

Profilos is een vragenlijst en coachingstraject in één. LifeFit ontwikkelde dit unieke systeem om op basis van karakterprofielen beter te kunnen inschatten welke sporters wat voor soort begeleiding nodig hebben. De een is immers meer gemotiveerd dan de ander, niet waar? Daarom doet Profilos meteen vanaf de homepage een belofte aan iedereen die wil beginnen: wij houden je in de race!

Een fijne toon, vriendelijke fotografie en een rustig filmpje maken dat LifeFit precies de juiste snaar raakt bij hun doelgroep. Jung ondersteunde van productontwikkeling tot uitwerking van de communicatie.

Meer weten over deze positionering? Bel: 023 551 54 88 of stuur ons een berichtje.