10 augustus 2020

Drie bijzondere jaarverslagen

Nieuwe inspiratie voor je jaarverslag?

Bij Jung hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan drie nieuwe jaarverslagen. Ontdek hoe onze klanten alles uit het jaarverslag halen.

1. Circulus-Berkel

Dit bedrijf verzorgt voor negen gemeenten het afvalbeheer en allerlei taken in de openbare ruimte. We werkten de teksten voor het jaarverslag uit. Nieuw dit jaar is dat elke gemeente ook een overzichtelijk magazine op maat kreeg uitgereikt. Daarin worden de highlights nog eens op een mooie manier gepresenteerd. Leuke feature: het omslag lieten we maken van bermgraspapier.

2. Spaarnelanden

Het nieuwe jaarverslag van Spaarnelanden is verhalender dan ooit. Na een grondige opzet met GRI, stakeholderdialoog en waardecreatie gaat de rapportage een nieuwe fase in. Samen met de klant brengen we nu grote verhalen over zes belangrijke thema’s waar het bedrijf in wil excelleren. Genoeg materiaal dus om over de communiceren. Via gesprekken met specialisten en managers van het bedrijf praten we stakeholders bij over de nieuwste ontwikkelingen voor een duurzame leefomgeving.

3. PWN

Het water- en natuurbedrijf van de provincie Noord-Holland rapporteert heel bewust over waardecreatie, materiële thema’s en risico’s. Jung ondersteunt PWN daarbij. We structureren alle informatie en schrijven de teksten. Nieuw dit jaar is dat we ook meewerkten aan een leuke animatiefilm en twee dieper gravende journalistieke verhalen, allemaal gebaseerd op de jaarverslagcontent. In combinatie met een fraai opgemaakt verslag komt droge informatie nu echt tot leven voor verschillende doelgroepen.

Ook een jaarverslag laten maken? Bel: 023 551 54 88 of stuur ons een berichtje.