Creatie

Altijd op zoek naar
een originele invalshoek

Lees meer

Creatie

Het klopt, soms ontstaan goede ideeën ook wel eens onder de douche. Maar zie ze op kantoor dan nog maar eens goed op te schrijven. Conceptcreatie gaat bij Jung juist niet om de losse flodders. We bouwen een zorgvuldig web waarin we ideeën vangen en vasthouden. En af en toe gaat daar de bezem doorheen en beginnen we weer fris opnieuw.

Conceptcreatie

Voor elke uitdaging een creatief concept. Het stormt wilde ideeën bij Jung. Maar welke zijn écht goed? Die werken we verder uit… net zolang tot alles klopt.

Design en art direction

Eyecandy en stopping power. Onze explosieve mix voor communicatie met impact. Wordt design de geheime smaakmaker van jullie merk?

Storytelling en copy

Geen blabla, maar echte teksten die de urgentie voelbaar maken. Kort en krachtig als een zilveren kogel. Of royaal en comfortabel als… een donzen dekbed?

Acties en promoties

Speldenprikjes of meteen die mokerslag? We maken steeds een tactische overweging welke impact er nodig is. Jung denkt mee en creëert.

Toe aan nieuwe creativiteit?

Kom gerust een keer sparren met artdirector Jac de Ruiter. Bellen, mailen, of een videocall? Even van gedachten wisselen kan zomaar nieuwe inspiratie en interessante vergezichten opleveren. Dus neem vooral contact met ons op!