Duurzaamheid

Verhalen
die ertoe doen

Lees meer

Duurzaamheid

Niemand zegt dat verduurzaming makkelijk is. En juist dat gegeven levert verhalen op. Perfect materiaal voor communicatie! Daarom heeft Jung van duurzaamheidscommunicatie zijn specialiteit gemaakt. Met inhoudelijke ervaring rond thema’s als circulariteit, energietransitie, milieu en social return.

Download whitepaper

Duurzaamheidsverslag

Het jaarverslag volgens de nieuwste duurzaamheidsstandaarden ingericht. GRI Standards en Integrated Reporting zijn beide richtlijnen voor een complete en transparante reporting.

MVO-storytelling

Inspirerende verhalen over duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Goed opgeschreven, krachtig verbeeld. Bijvoorbeeld over een kleinere CO2-footprint, sociale participatie en de circulaire economie.

Stakeholderdialoog

Jung is de ideale buitenstaander om bij jullie stakeholders nieuwe inzichten op te halen. Wat vinden ze belangrijk? Wat kan beter? Ook essentieel voor de materialiteit: welke thema’s zijn voor het duurzaamheidsverslag nou echt relevant?

Nieuwe stappen rond duurzaamheid?

Een keertje sparren zet al iets in beweging. Je bent altijd welkom. Bellen, mailen, of een videocall? Even van gedachten wisselen kan zomaar nieuwe inspiratie en interessante vergezichten opleveren. Dus neem vooral contact met ons op!

Gratis download: Whitepaper GRI en duurzaamheid

We delen graag onze kennis van GRI standards. Voor wie serieus werk wil maken van het duurzaamheidsverslag.

Duurzaamheid Download whitepaper

  • Hidden