Media

Komt jouw
verhaal wel binnen?

Lees meer

Media

De aandacht opeisen van iemand die net uit een slechtnieuwsgesprek komt? Of van iemand die na het eten twee kleuters naar bed probeert te krijgen? We zijn allemaal drukke mensen. Dus de manier waaróp je onze aandacht vraagt, bepaalt of wij ons willen openen. Best een inzicht, nietwaar? Jung trekt aandacht door middel van campagnes, content, jaarverslagen en PR.

PR en publieke opinie

Aandacht voor jullie eigen verhaal. Voorkomen dat de media de feiten verdraaien. Het is een harde wereld. Dus maak gebruik van onze netwerken en creëer een waardevol publieksimago.

Jaarverslagen

Zorgvuldige inhoud, een open uitstraling en heldere structuur. Jung stelt jullie jaarverslag samen, analyseert, ontwerpt en schrijft. Met kennis van duurzaamheid, GRI, SDG’s en integrated reporting.

Content en seo

Snackable, shareable, sociable. Content die steeds wordt bijgewerkt, in beweging blijft en gaat rondzingen. Activeer jullie mooie merk online.

Campagnes

Een creatieve campagne die opvalt. Jung combineert alle ingrediënten en tovert iets lekkers op tafel. Voor merkbekendheid, of juist om aandacht te vragen voor jullie thema.

Mooie ideeën voor een jaarverslag of campagne?

Kom een keertje sparren. Op ons kantoor in Haarlem ben je van harte welkom! Bellen, mailen, of een videocall? Even van gedachten wisselen kan zomaar nieuwe inspiratie en interessante vergezichten opleveren. Dus neem vooral contact met ons op!