Strategie

Van buiten naar binnen denken

Lees meer

Strategie

Kom even los van de business en voel waar het heengaat. Luister goed naar trends en reik verder. Lukt dat? Of is het fijn om eens een goed bureau te laten meedenken? Jung is erin getraind om van buiten naar binnen te denken, signalen op te pikken en te vertalen naar nieuwe communicatie.

DNA-sessie: Wie ben je?

Een kernachtige analyse van de essentie van je merk. Waar ligt jullie kracht? Waar liggen nieuwe kansen? Jullie dna is eigen. Het fundament voor vernieuwing.

Moodsessie: Wie wil je zijn?

Een stroom aan ideeën voor bijzondere communicatie. Samen nieuwe richtingen verkennen, geïnspireerd op de essentie van jullie merk. Moodboards geven houvast.

Herpositionering: Hoe kom je daar?

Richtingen en routes uitgestippeld. Handig gecombineerd tot nieuwe strategieën naar een betere toekomst.

Themaplan: Wat brengt je verder?

Strategisch verdiepen rond grote thema’s. Jung analyseert, beproeft en verkent. Vaak resulterend in een compelling story, het lonkend perspectief goed opgeschreven.

Verder praten over strategie en positionering?

We sparren graag met je. Kom eens langs op ons kantoor in Haarlem. Liever bellen, mailen, of een videocall? Goed idee! Even van gedachten wisselen kan zomaar nieuwe inspiratie en interessante vergezichten opleveren. Dus neem vooral contact met ons op!