Verandercommunicatie

Makkelijker, echter, bevlogener

Lees meer

Verander-
communicatie

Turbulente tijden, snelle veranderingen, interne weerstand. We kennen allemaal het rijtje uit ons hoofd. En elke organisatie werkt aan passend leiderschap om haar toekomstkansen te benutten. Bij Jung hebben we laten zien dat communicatie verandertrajecten kan versnellen.

Download whitepaper

Een leuk concept,
dat scheelt de helft

Met een glimlach weerstanden laten wegsmelten? Ontwapenende communicatie scheelt al de helft, want je bereikt dat mensen ontvankelijker worden. Bij Jung werken we daarom graag vanuit een creatief-concept-met-verrassende-kwinkslag.

Kwaliteit laat zien
dat het menens is

Elke verandering is een investering in tijd en geld. Strakke communicatie, vervat in een strategisch programma, communiceert van zichzelf al dat het je menens is. En structuur is wat je nodig hebt, want de verandering zelf is vaak al turbulent genoeg. 

Laat de mens de verandering zijn

Succesvolle veranderingen komen vanuit mensen zelf. Een communicatiebureau als Jung helpt de mens in je organisatie om de verandering te zijn. Betrek ze, geef ze een rol, en ze zullen het traject gaan omarmen. En misschien straks zichzelf nog verbazen…

Ons netwerk is onze troef

Verandering begint bij de diepere laag, de psychologie van visie, strategie en energie vrijmaken. Laten we nou net op dat gebied een geweldig netwerk hebben. Zo brengen we je graag in contact met Erik Hiep, de bevlogen managing director van The Next Level. Erik heeft enorme ervaring met strategische veranderingsprocessen. Kijk maar eens op zijn website (https://www.thenextlevelnow.com)

Jullie verandertraject sterker invullen?

Laten we vrijblijvend sparren over een passende communicatie-aanpak in de Jung-filosofie. Je bent altijd welkom. Bellen, mailen, of een videocall? Een goed gesprek met René de Boer kan zomaar nieuwe inspiratie en interessante vergezichten opleveren. Dus neem vooral contact met ons op!

Gratis whitepaper: Communicatie bij verandering

In de afgelopen jaren hebben we verschillende verandercampagnes met communicatie ondersteund. Onze inzichten zetten we speciaal voor jou op een rij in dit whitepaper. Download hem gratis. We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën!

Verandercommunicatie Download whitepaper

  • Hidden