Rapporteren over duurzaamheid

Maak impact met een eigentijds duurzaamheidsverslag

Buro Jung is bij veel opdrachtgevers al jaren achtereen betrokken bij hun duurzaamheidsagenda, soms al bij de formulering van de duurzaamheidsstrategie, soms door de (interne) duurzaamheidsagenda concreet voor het voetlicht te brengen. Al heel lang maken we ook elk jaar meerdere non-financial duurzaamheidsverslagen, vaak van begin tot eind: inhoudelijk advies, schrijven en redactie, vormgeving en productie.

Het duurzaamheidsverslag is, wat ons betreft, een relevant maar nog ondergewaardeerd instrument in de communicatiemix (en niet in het minst: voor de bedrijfsstrategie). En dat terwijl er op dit terrein vele ontwikkelingen zijn. Zo willen steeds meer stakeholders weten waar een organisatie voor staat én wat deze duurzaam doet (presteert). Gelijktijdig worden steeds stevigere rapportageverplichtingen gesteld, zoals bijvoorbeeld door de nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) van de Europese Unie.

Alles bij elkaar genoeg aanleiding om er een whitepaper aan te wijden.

Gratis whitepaper

Wil je meer impact met je duurzaamheidsverslag? Bereid je de overgang naar CSRD voor? Dan is dit whitepaper voor jou. Klik hieronder voor de download.

Update: We werken aan een nieuwe versie met vaststelling (EC) van de European Sustainabilty Reporting Standards (ESRS).

Maak impact met een eigentijds duurzaamheidsverslag Download whitepaper

Voor jou: whitepaper duurzaamheidsverslag

Laat je gegevens achter en ontvang dit whitepaper in je mailbox.

  • Hidden