Whitepapers

Als je net als wij diep in een bepaald thema zit, dan wil je al die kennis, creativiteit en ervaring ook delen. Daarom: welkom, vakgenoot! Hieronder vind je een paar whitepapers om snel vertrouwd te raken met het thema dat ook jouw belangstelling heeft. We breiden de collectie stap voor stap uit, dus kom af en toe terug om te kijken of er meer voor je bij zit.

De kansen van diversiteit, gelijkheid en inclusie 18 juli 2023

De kansen van diversiteit, gelijkheid en inclusie

Diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van duurzaamheid. Wij zien DEI van dichtbij, weten waar nog te winnen valt en bovenal: we delen onze kennis met je.

Lees meer
Werf effectief nieuwe collega’s via LinkedIn 23 februari 2023

Werf effectief nieuwe collega’s via LinkedIn

Met LinkedIn-advertenties bereik je op een efficiënte en impactvolle manier jouw ideale kandidaat. Maak een vliegende start met onze online minicursus. In vier video’s van 15 minuten bespreken we alle ins en outs.

Lees meer
Maak impact met een eigentijds duurzaamheidsverslag 19 januari 2023

Maak impact met een eigentijds duurzaamheidsverslag

Het duurzaamheidsverslag: een ondergewaardeerd instrument voor communicatie en bedrijfsstrategie. En dat terwijl er op dit terrein vele ontwikkelingen zijn. We vertellen je de ontwikkelingen, en belangrijker: hoe je meebeweegt.

Lees meer
Laat lezers content beleven alsof ze er middenin zitten 8 april 2022

Laat lezers content beleven alsof ze er middenin zitten

Denk voorbij de traditionele kanalen en media. Met interactieve magazines is zoveel meer mogelijk op cross-mediaal gebied. Bij Jung hebben we dit tot een kunst verheven. Tijd om onze fijnste kneepjes met jou te delen in dit whitepaper.

Lees meer
Maak van medewerkers actieve ambassadeurs op LinkedIn 18 juni 2021

Maak van medewerkers actieve ambassadeurs op LinkedIn

Met dit whitepaper leer je niet alleen de fijne kneepjes van LinkedIn, we laten je ook zien hoe je de medewerkers en managers in je organisatie enthousiast krijgt. Zo zorg je dat ze actieve ambassadeurs worden!

Lees meer
Actief aan de slag met B2B-communicatie 10 november 2020

Actief aan de slag met B2B-communicatie

Weg uit de grijze middelmaat! Ben je van de communicatie in een business-to-business omgeving? Zit je vol ambitie om de uitstraling van jullie bedrijf naar een hoger plan te tillen? Dan is dit whitepaper voor jou.

Lees meer
Communication for change processes 14 oktober 2020

Communication for change processes

Change processes are proven to be more successful if you involve employees properly. Time for change communication! We wrote this whitepaper for everyone responsible in this field.

Lees meer
Communicatie bij verandertrajecten 8 juni 2020

Communicatie bij verandertrajecten

Verandertrajecten worden bewezen succesvoller als je medewerkers er goed bij betrekt. Tijd voor verandercommunicatie dus! Dit whitepaper schreven we voor iedereen die zich daar mee bezig houdt.

Lees meer
GRI Standards toevoegen aan je jaarverslag 12 september 2019

GRI Standards toevoegen aan je jaarverslag

Voor wie serieus werk wil maken van het duurzaamheidsverslag. Over de richtlijnen, GRI Standards en de reis naar verdere verduurzaming.

Lees meer